Mu-Mu Photography Studio / Han Yue Interior Design


© Yi-Hsien Lee Photography

© Yi-Hsien Lee Photography

© Yi-Hsien Lee Photography

© Yi-Hsien Lee Photography

Text description provided by the architects. We want this space look organic and changeable, and also creative, not like a traditional photography studio. We use the metabolism architectural concept in the idea of design, to make this place more nature, more humanity, and with unpredictable changes.


© Yi-Hsien Lee Photography

© Yi-Hsien Lee Photography

Plan

Plan

© Yi-Hsien Lee Photography

© Yi-Hsien Lee Photography

We designed a geometrical bridge in the center of the space, it can be a scene for a photo shoot, and it can also be a vantage point for photographers to use. Moreover, we use square tubes to build a house inside a house, using the wood board as background wall, with different material to decorate. This way to make the visual coherent.


© Yi-Hsien Lee Photography

© Yi-Hsien Lee Photography

Other than the eight spaces we designed, the spaces in between have no obvious boundaries. Therefore it can combine with each other and form a new space by using flowers, furniture, and decorations. The sun is also an element for people to use. Different angle of sunlight gives photographers more element to use.


© Yi-Hsien Lee Photography

© Yi-Hsien Lee Photography